Actualitat, noticies, prensa

_MG_7669
11-12

Ingredients:

Per a 4 persones

1Espatlla de Xai ecològic de cal Pauet

2 cebes

2 pastanagues

3 o 4 grans d’all

1 cervesa

Oli, sal i pebre

Se salpebra l’esptlla i es posa al forn en una plata fins que estigui daurada. S’hi afegeixen les cebes, les pastanagues i els alls.

Quan està gairebé cuit s’hi afegeix la cervesa i es deixa fins que s’hagi evaporat el líquid.

I ja el podeu servir!

 

 

06-12

POLLASTRE  AL FORN DE CAL REIG

Salpebrem el pollastre sencer net, per dins i per fora. Hi afegim farigola o orenga, trossos de poma (tallada a grills) i rodanxes de taronja al seu interior (optatiu).

Posem el pollastre al forn en una safata o font, a la part de sota, a uns 200 ºC de temperatura, fins que estigui ros .

Abaixem la temperatura a uns 180ºC i el deixem de ½ hora a 1 hora més, (segons la mida del pollastre). Apaguem el forn deixant-hi el pollastre a dins fins l’hora de menjar-se’l.

Es poden afegir unes patates senceres amb pela a la mateixa safata. D’aquesta manera ja tindrem tot un àpat!!!

Dificultat Baixa. Temps de cocció de 2 a 3 hores

 

_MG_7823
06-12

lot nadal 2013

 

Fes clic a la imatge per veure la proposta !

POTS FER COMANDA A TRAVÉS DE LA BOTIGA VIRTUAL! O AL T.630176295 O info@ecotall.cat

Gaudeix d’aliments ecològics aquestes festes!

_MG_8824
25-11

 

Ingredients:

1 Rodó de Vedella Ecològica El Salt del Colom farcit

1 ceba eco gran

1 tomàquet madur eco

1 Pastanaga eco

5 grans d’all eco

1 copeta de conyac

Sal i pebre eco

Agafem el rodó i el salpebrem. El posem en una cassola amb oli calent i el daurem per tots els costats. Un cop està daurat hi afegim la ceba tallada a trossets la pastanaga i els alls ho deixem daurar una mica i tot seguit i afegim el tomàquet. Deixem que es cogui una mica tot junt i posem la copa de conyac.

Deixem que vagi  coent a foc lent. Si veiem que queda amb poc suc hi afegim aigua calenta  i anem girant el rodó de tant en tant perquè es vagui impregnant del suc.

Un cop està cuit el traiem de la cassola i quan estigui fred el tallem a rodanxes. Per altre banda tot la verdura que ens ha quedat a la cassola juntament amb el suc ho posem amb un pot i ho triturem.

Posem el talls ben  posats a la cassola i escampem la salsa que ens ha quedat de triturar les verdures per damunt la carn (si veieu que ha quedat molt espessa o que n’hi ha poca hi podem afegir una miqueta d’aigua).

Ho posem al foc altre vegada a fer la xup-xup. A foc molt lent i vigilant que no quedi sense suc. Per remenar-ho va bé agafar la cassola per les nanses i bellugar-la una miqueta així ens assegurem que sota la carn també hi tenim salsa i que els talls no s’enganxen a la cassola. Quan us sembli que la carn està prou tendre ja podeu parar el foc.

 

Hi ha moltes variants a l’hora de fer la salsa. Si us agraden les herbes aromàtiques o la canyella o la nou moscada n’hi podeu posar al mateix temps que la ceba. Això va al gust de cada família!!

Moreus 1kg
11-11

Cal Pauet sempre ens sorpèn! Sempre feu servir els mateixos cereals i llegums a les sopes, brous i guisats?

Doncs veniu a Cal Pauet per a conéixer el Blat forment, els Moreus, l’Espelta petita, i aprendreu una manera diferent de introduir a les vostres vides un aliment diferent, i diferent perquè ens aporta molta energia en forma de nutrients bàsics com són les proteïnes.

Apostem per a un tall de moreus! Podem reduïr el consum de productes d’origen animal augmentant les lleguminoses de la dieta!

03-08

 

Podeu visitar motos, cotxes milers de utensilis relacionats amb el món del motor i aliments ecològics de l’Espunyola i de la comarca.

I si visiteu el nostre estand, podeu participar en un sorteig d’aliments ecològics de l’Espunyola -

Cal Pauet i El salt del Colom!

Ànims! I Bon estiu!

 

_MG_7811
05-07

Reportatge_Ecotall

En Pep Altarriba, del Salt del Colom i en Pep Bover de Cal Pauet, ens expliquen una mica més sobre la feina que fan! Ells són els artistes d’aquests aliments que ens acompanyen dia a dia.

28-05

A finals d’Abril vam celebrar la setmana Bio al berguedà amb tot un conjunt d’activitats per a donar a conèixer els productes ecològics de la zona. Es van visitar les finques del Salt del Colom i Cal Pauet, us deixem un vídeo per a que en veieu un resum.

Continua llegint